TRIATHLON DONETSK

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 55

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Главная » 2010 » Июль » 3 » V Летнии спортивные игры:)))
10:08
V Летнии спортивные игры:)))
У Житомирі відбулися V літні спортивні Ігри з триатлону. За підтримки власних трибун, Юлія Сапунова здобула беззаперечну перемогу в змаганні жінок, а найсильнішим серед чоловіків виявився Ростислав Пєвцов.

Участь у цих змаганнях мають право брати триатлети віком до 23-х років.

V літні спортивні Ігри з триатлону стали також етапом відбору до молодіжної збірної України на Чемпіонат Європи, котрий відбудеться наприкінці літа.



Попри вікові обмеження, у змаганнях на олімпійській дистанції взяли участь багато сильних вітчизняних триатлетів. У хлопців до останнього неможливо було спрогнозувати, хто святкуватиме перемогу. Своєю чергою, головним питанням у жіночих перегонах було, напевне, місце Юлії Сапунової після її проблемного відрізку – плавання.



До першої «транзитки» чинна чемпіонка Старого світу серед молоді прийшла третьою, однак без проблем надолужила втрачене упродовж велоперегонів. А на біговій дистанції Сапуновій вже не було рівних. Другою з суттєвим запізненням фінішувала Вікторія Качан, одразу за нею – Ксенія Левковська.



Що стосується чоловіків, то місця на п’єдесталі розподілив останній вид. Першим змінив велосипед на кросівки місцевий триатлет Сергій Кохан, одначе втратив лідерство уже після першого кола останнього виду. Зазначимо, що одного з головних фаворитів Сергія Курочкіна впродовж бігу оштрафували на 15 секунд за залишений у невідповідному місці велосипед. Одначе, на переконання багатьох уболівальників та фахівців, суддя перетримав спортсмена на десять секунд довше потрібного. У підсумку Курочкін фінішував третім, поступившись Василеві Македону та переможцеві змагань Ростиславу Пєвцову.


Просмотров: 742 | Добавил: dontriathlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: